Een mooie overwinning op alle fronten. En nu verder met het proces!

Nogmaals Kiezers BEDANKT!

Gisteren is de verkiezingsuitslag officieel vastgesteld.
GBA is de grootste partij geworden in Alphen-Chaam bij de gemeenteraadsverkiezingen 2022 in de gemeente Alphen-Chaam.

Benieuwd hoeveel stemmen er op een partij of een persoon zijn uitgebracht?
Kijk dan voor de volledige kiesuitslag op: https://www.alphen-chaam.nl/verkiezingsuitslagen.html

GBA heeft de afgelopen dagen niet stil gezeten. Na een klein feestje woensdag avond, het op donderdag in laten dalen van de uitslag, hebben een aantal mensen van GBA vrijdag al de koppen bij elkaar gestoken. Hoe kijken wij als GBA tegen de uitslag aan en hoe gaan we het proces voor een nieuw bestuursakkoord vorm geven?

Dit doen we uiteraard samen! Samen met onze GBA-fractie en bestuur maar ook met de andere partijen. We hebben daarom afgelopen vrijdag alle partijen voor deze week uitgenodigd om een eerste verkenning te gaan doen. Hoe kijken zij tegen de verkiezingsuitslag aan en zijn er ‘breekpunten’ voor deze partijen voor een nieuw bestuursakkoord.

Ook hebben Jan Bijlsma en Erik Wilmsen namens GBA maandag ochtend een gesprek gehad met de waarnemend-burgemeester Jan Brenninkmeijer.

Het wordt een intensief traject van veel gesprekken en veel kopjes koffie. Ook u als inwoner van onze gemeente Alphen-Chaam willen wij blijven informeren over de vorderingen voor een nieuw bestuursakkoord. Daarom blijf ons facebook-kanaal volgen!

Denkt u nu van de afgelopen dagen, dat is leuk en interessant, en wil je je invloed niet één keer in de vier jaar willen laten gelden maar vaker? neem gerust eens contact op met onze gemeenteraadsleden of kom eens bij onze achterban vergadering proeven! Iedereen is welkom.

mail@g-b-a.nl