Ook in roerige tijden vliegt de tijd. Zo komen ook de gemeentelijke verkiezingen van maart 2022 snel dichterbij. De afgelopen maanden hebben fractie- en bestuursleden, samen met leden en andere burgers van onze gemeente, nagedacht over onze verkiezingsthema’s. Een eerste aanzet van de speerpunten, hebben we gisterenavond, maandag 22 november, met onze leden besproken. 

We hebben daar nog waardevolle aanvullingen op gekregen. We gaan het nu verder uitwerken tot een definitief verkiezingsprogramma. Denkt u mogelijk ook onderwerpen en ideeën te hebben die interessant voor ons kunnen zijn voor het verkiezingsprogramma? Mail ze ons dan: mail@g-b-a.nl

Ook hebben we gekeken naar de geïnteresseerden voor de kieslijst. Hieruit hebben we de conclusie getrokken dat we nog niet genoeg mensen voor een verkiesbare plaats op de lijst hebben staan. Dus heeft u interesse of kriebelt de lokale politiek en wilt u daar ook aan bijdragen? Neem gerust met ons contact op of spreek een van onze fractie- of bestuursleden aan. 

Uw inbreng is noodzakelijk om GBA de sterke lokale partij te laten blijven welke wij nu zijn.