De verkiezingen van 2018 komen langzaam dichterbij. Volgend jaar mogen we wederom naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018-2020. GBA is momenteel al druk met de voorbereidingen hiervan. Onder andere door de organisaties van diverse themabijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt het gesprek aangegaan met burgers en betrokkenen en wordt input opgehaald voor het verkiezingsprogramma.  Ook worden er momenteel diverse gesprekken gevoerd tussen partij en huidige en potentiële fractieleden. Na de zomer zal er een kieslijst gepresenteerd worden waarover de partij zal gaan stemmen. Echter hebben we richting de verkiezingen straks zeker ook uw hulp nodig. Wil jij je actief inzetten voor GBA? Dat kan! Jouw hulp en enthousiasme kunnen we goed gebruiken.

Onze leden doen mee. De leden van GBA vormen het kloppend hart van onze partij. Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers. Of je nu veel of weinig tijd heeft, jouw enthousiasme en inzet worden gewaardeerd! Zo zijn wij onder andere op zoek naar:

  • een campagneleider;
  • campagne vrijwilligers;
  • aspirant raadsleden

Neem contact met ons op om te horen wat jij voor ons kunt betekenen en hoe we samen met GBA onze ambities kunnen realiseren. Ook als je een inhoudelijke bijdrage wilt leveren aan onze visieontwikkeling ben je welkom! Mail naar n_huismans@hotmail.com of naar info@gba.nl.