Namens GBA willen wij al onze kiezers enorm bedanken voor jullie steun. Helaas zijn we net niet de grootste partij geworden in Alphen-Chaam maar we hebben wel wederom vier zetels behaald. Dit sterkt ons in het feit dat we de afgelopen jaren goed beleid hebben gevoerd en dat we ‘samen met ambitie vooruit kunnen’.

De gesprekken voor de vorming van het college en het bijbehorende programma zijn inmiddels door de informateur gestart en zullen woensdag  hervat worden. Aanstaande donderdag zullen namens GBA de raadsleden Jan Bijlsma, Niels Huismans, Erik Wilmsen en Ton Berben geïnstalleerd worden nadat zij de de ‘eed’ of de ‘verklaring en belofte’ afgelegd hebben. Aanstaande dinsdag zal er eerst afscheid van de oude raad genomen worden. Hierbij nemen we vooral ook (voorlopig) afscheid van Marianne Hessels. Er is echter een kans dat zij alsnog een plek in de raad zal krijgen als de kandidaat wethouder van ons, Erik Wilmsen, eventueel in het college zal gaan plaatsnemen. Dat is allemaal voor nu echter nog onduidelijk.

Beide vergaderingen zijn openbaar en vinden plaats in het SKAC gebouw in Chaam. Aanvang 19:30. Voor meer informatie zie deze link